• Overige vestigingen
  • Könst & Dunweg logo
  • Spierings & Dunweg logo
  • Van der Putten & Dunweg logo

Aanbevelingen van nabestaanden

Pagina 1 van 6
De heer Ron Landstra op 21 maart 2019

Ga zo door.


Mevrouw M. Kramer op 19 maart 2019

Bij deze wil ik graag, namens mijzelf, de kinderen en de overige familieleden mijn Zeer Grote Waardering uitspreken over uw medewerkster Natascha Madrid. Zij heeft in de aanloop naar de crematie van mijn man op 4 februari 2019 en ook op de dag zelf een ongelooflijke positieve bijdrage geleverd om hier een mooie periode en dag van te maken. Niets was haar teveel, we konden rekenen op haar deskundig advies, maar ook haar inlevingsvermogen in ons verdriet was als een warme deken in deze zware periode. Wij zijn dan ook zeer dankbaar dat zij degene is geweest, die namens Dunweg, ons terzijde heeft gestaan.

Op 4 februari heeft zij van alle aanwezigen de complimenten gekregen over haar rustige, maar zeer terdege begeleiding van de dienst en de crematie. Het grootste compliment kwam van de heer Johan Degenkamp, directeur van de begraafplaats Sint Barbara in Amsterdam, toen hij aangaf dat zij HET VOORBEELD is hoe iemand zich moet presenteren tijdens een plechtigheid zoals die van mijn man.

Wij, als gezin en familie, hebben onze waardering al persoonlijk uitgesproken naar Natascha en ik sluit af met onze woorden aan haar: “JE BENT EEN KANJER”

Uiteraard beoordelen wij Dunweg Uitvaartverzorging met de volledige 5 sterren, omdat wij zeker ook alle medewerkers/sters  een compliment willen geven voor de respectvolle wijze waarop mijn man naar zijn laatste rustplaats is gebracht.mevrouw Ylonda van Diemen – Högemann op 14 maart 2019

Ik vind zoals iemand aan de telefoon de moeite doet om het soepel te laten verlopen en terug belde, een dikke pluim. En dat de mevrouw en meneer bij het verzorgen van mevrouw geweldig zorgzaam waren en het er netjes uit zag. De uitvaartleidster was een lieve dame die een goed luister oor had voor ons en daar heel goed op inspeelde. Tot het laatste uur was zij er voor ons, dat deed mij erg goed.


De heer H. Esselink op 5 maart 2019

Alles naar wens.


De heer H.P. Mesman op 25 februari 2019

Een tien kan niet… maar wij kijken terug op een zeer goede ervaring!


De heer Egbert Renting op 21 februari 2019

Zeer tevreden!


Mevrouw Linda Janssen op 14 februari 2019

Alle lof voor uitvaartverzorger Toos Hermans-Verhoeven. Wat een professionele aanpak in het behartigen van mijn belangen. Ze is warm wanneer het kan en zakelijk wanneer het moet.


Met de autoambulance

Autoambulance als uitvaartvervoer - Het laatste afscheid


Mevrouw J. van Arkel-Koeckhoven op 4 februari 2019

Alles is heel prettig en ontspannen verlopen.
Goed en open contact.
Heel respectvol.


Onze overige vestigingen