• Overige vestigingen
  • Könst & Dunweg logo
  • Spierings & Dunweg logo
  • Van der Putten & Dunweg logo

Aanbevelingen van nabestaanden

Pagina 1 van 4
Mevrouw V.M.M. Kouw-Pijpers op 31 augustus 2018

Heel persoonlijke benadering, wat erg fijn was tijdens alle zorg rondom het afscheid. Ook voor alle familieleden die erbij betrokken waren. Ook de controle thuis door verschillende verzorgers verliep erg goed en vragen zijn duidelijk beantwoord, wat veel geruststelling gaf.


Mevrouw A.M.T. Kornelisse-Bezuijen op 31 augustus 2018

Dank aan de medewerkers die betrokken waren tijdens de periode na het overlijden van mijn moeder. Zo vriendelijk en warm. Dank aan Bea.


Mevrouw F.A.E.M. de Vries-de Kroon op 28 augustus 2018

Wilco, dank je wel.
We zijn heel blij met de manier waarop alles geregeld was. Precies zoals wij het voor ogen hadden voor onze moeder en oma. Tevens de complimenten voor Bea voor de manier waarop zij met de achterkleinkinderen is omgegaan.


Blog door Bea den Haan: Een afscheid met kinderen


De heer J.F. van Hout op 28 augustus 2018

Compliment voor de heer Zeelen


De heer J.L. Bach op 21 augustus 2018

Wij waren (zijn) erg tevreden over het contact met Marc Seijsener en de wijze waarop hij alles geregeld heeft.


Uitvaartbus


Mevrouw H.L. Arendsen-Pijper op 10 juli 2018

Zeer tevreden.
Alleen maar lof.


Bart Roelink op 27 juni 2018

Het is natuurlijk ambivalent, en op het eerste gezicht misschien zelfs enigzins ongepast, om te spreken van een geslaagde periode voorzover het de dienstverlening van een uitvaartonderneming betreft. Toch is dat zonder meer het geval geweest. Met name Riemond Schripsema heeft ons, als u mij zou vragen zijn optreden in één woord samen te vatten, geweldig bijgestaan. Deskundig, charismatisch, betrokken en professioneel. Ik wil met het uitspreken van dat oordeel de overige facetten van uw bedrijf overigens niet te kort doen; ook daar -de ambiance, de verzorging- zijn wij zeer tevreden over. Hartelijk en welgemeend dank graag, namens ons, aan alle betrokken, voor de bijdrage die aan een naar zijn aard verdrietige dag toch zo’n plechtig, vreedzaam en mooi cachet heeft kunnen verlenen.


Mevrouw C. van Lunenburg op 18 juni 2018

Bij mijn vader hebben we niet gekozen voor een kist maar voor een plank.
Dit paste beter bij hem dan een kist.
Wat zo fijn was aan deze manier van opbaren, was dat je op deze manier dicht bij de overledene bent, het maakt het persoonlijker.
Met de lieve zorg en steun van de medewerkers van Dunweg, was het een prachtige uitvaart.


Onze overige vestigingen