4.8 / 5
24 reviews
Dunweg Uitvaartzorg
- Op Google Maps
14 april 2017

Roefelen bij Dunweg

Afgelopen woensdagochtend 12 april werd weer flink geroefeld in Haarlemmermeer. Tijdens deze leuke dag konden kinderen actief kennismaken met beroepen en (vrijwilligers)werkzaamheden bij allerlei verschillende bedrijven, winkels, verenigingen en organisaties in Nieuw-Vennep, Rijsenhout en Hoofddorp.

Roefelen in HaarlemmermeerWat is dat, roefelen?
Roefelen is Vlaams en betekent ontdekken of snuffelen. Op deze roefelwoensdag snuffelden kinderen uit groep 8 van de basisschool in groepjes aan de grotemensenwereld. Niet alleen heel leuk, maar ook nog eens ontzettend leerzaam!

Roefelen bij Dunweg
Ook dit jaar deed Dunweg weer mee en waren de kinderen en hun begeleiders van harte welkom. Hospitality medewerker René Mulders en Teamleider Facilitair Adri van den Bergh namen de kinderen mee door het pand en vertelden enthousiasmerend over hoe het eraan toegaat binnen een uitvaartonderneming.

René Mulders vertelt op bevlogen wijze over de gang van zaken binnen Dunweg
René Mulders vertelt waar de 24-uurs suites voor zijn

Adri van den Bergh legt uit waar een overbrengauto voor is
Adri van den Bergh legt uit waar de overbrengauto voor gebruikt wordt

NCIS
Facilitair medewerker Floor Triet: “Veel kinderen blijken naar NCIS te kijken en komen met allerlei onverwachte vragen. Dat maakt het ook voor ons heel bijzonder. De vragen gingen van ‘Mogen jullie door rood rijden?’ tot ‘Nemen jullie ook weleens mensen mee die niet dood blijken te zijn?’. Een verfrissende kijk op zaken.”

Al met al was het weer een boeiende ochtend en zijn wij als Dunweg Uitvaartzorg blij dat we wederom aan de Roefeldag hebben deelgenomen!

Terug naar overzicht

Onze contactinformatie

Postbus 189
2130 AD Hoofddorp

Onze overige vestigingen