4.8 / 5
24 reviews
Dunweg Uitvaartzorg
- Op Google Maps
05 juli 2018

Een verjaardag vieren als iemand er niet meer is

Leo overleed na een kortstondig ziekbed. Zijn echtgenote Marja wilde hem graag thuis opbaren, maar zag daar uiteindelijk vanaf. Ze kon de drukte niet aan en in haar 2-kamer appartement was ook niet veel ruimte. Ik informeerde Marja over de Tuinsuite, een ruimte waar je iemand kunt opbaren en waar je 24 uur per dag terecht kunt. De Tuinsuite heeft een woonkamer met pantry en eigen toilet.

De daaropvolgende dagen zag ik Marja elke dag in de suite. “Wat een uitkomst.” zei ze. “Ik kan zo vaak komen als ik wil. Thuis heb ik veel aanloop en als ik hier ben, weet niemand dat.”

Waarom nodig je jullie vrienden niet uit?

Marja gaf aan enorm op te zien tegen de dag voor de uitvaart. Leo zou dan namelijk 67 jaar worden. Steevast werden de verjaardagen gevierd met vrienden en dan dronken ze altijd champagne. “Waarom nodig je jullie vrienden niet uit?” vroeg ik daarom.

Uit ervaring weet ik dat mensen enorm opzien tegen een eerste verjaardag van hun dierbare na overlijden. Marja had nu niet eens de tijd om er tegenop te zien. Nog voor de uitvaart vierde ze de verjaardag van Leo samen met vele vrienden. Mét champagne.

Meer informatie?
Wilt u meer weten over de tuinsuites? Benader ons gerust, wij zijn u graag van dienst: 023 – 563 35 44 of per e-mail.

Alexander van der Pijl
Alexander van der Pijl

Terug naar overzicht

Onze contactinformatie

Postbus 189
2130 AD Hoofddorp

Onze overige vestigingen